Diverse

 

Her vil jeg sætte de ting ind, som jeg ikke lige synes hører under nogle af de forskellige sider.

 

I 2015 lukkede og slukkede Focus Teater for sidste gang. Det var tid at stoppe. Lise Henningsen (til højre i billedet) har efterhånden være pensionist i flere år, og i marts 2015 fulgte Jens Erik Placing (til venstre i billedet) efter. Hermed er en lang æra slut. Hvert år kom de trofast til Aalborg med deres juleforestilling, og det var til trods for forkølelser og andet. De svigtede aldrig, så det blev til 33 år i træk, og dermed er der mange børn og nu voksne i Aalborg, der husker de to trolde Trunte og Trampe. 

Både Lise og Jens Erik er stoppet helt, og de nyder nu deres otium.

Lise har i sin lange karriere været med i 28 film og tv-serier. Her kan bl.a. nævnes Matador, Huset på Christianshavn, Ballade på Christianshavn, Olsenbanden, Firmaskovturen og Dyrlægens plejebørn.

 

Jeg bringer hermed en efterlysning!

Jeg leder med lys og lygte efter en nisse magen til denne nissepige, som min datter på 10 år fik af sin mormor, da hun var et år gammel. Min datter havde forelsket sig i nissepigen på Det gamle apotek i Tønder, og er virkelig glad for den. Imidlertid er der sket det triste, at nissepigen er forsvundet fra vores hjem.  

Jeg håber virkelig, at jeg kan finde nogen, der har sådan en nisse (den er fra Sia), og som vil sælge den.

Hvis der er en, der kan hjælpe Anita, så send mig en mail (l.luther@mail.dk), og så skal jeg formidle kontakten.

 

Tilbage til forsiden