Galleri 2009

 

Bremen, Tyskland

Skærtorsdag var jeg i Diepholz i Tyskland for at besøge en penneveninde ved navn Birgit (som du ser herunder), som jeg har skrevet med i flere år. Vi havde dog aldrig set hinanden før, undtagen på billeder. Om lørdag tog vi ind til Bremen, hvor vi bl.a. faldt over denne butik. Desværre var det kun forskellige julekugler og andet juletræspynt, der var i butikken. Ingen nisser overhovedet. Så den var lidt af en skuffelse.

 

Klitgaarden, Sofiendalsvej, Aalborg.

Igen i år var der julemarked på Klitgaarden. Det foregik den 28. november, og atter i år var det en succes. Her er lidt stemningsbilleder.

En stor tak til Mariann og Michael for at de gider arrangere dette julemarked.

 

Gammel Torv, Aalborg.

I Aalborg har vi fra sidst i november og frem til jul et julemarked på Gammel Torv, hvor bl.a. det gamle rådhus ligger. Her er der fyldt med små huse, hvor der sælges alle mulige ting - både spiselige og ikke spiselige.

 

Nordkraft, Aalborg.

For første år prøver Nordkraft at lave et lille julemarked. Desværre var der ikke ret mange mennesker, da jeg besøgte det. Måske folk lige skal vænne sig til, at der også er marked der.

 

Nordstan, Gøteborg, Sverige.

I Nordstan i Gøteborg har de år efter år et lille julemarked med søde små huse og herlige boder.

Her står bl.a. Kristina Lundbeck med sine herlige nisser. På det ene billede står min mor med Kristina, der i øvrigt er dansker.

 

Liseberg, Gøteborg, Sverige.

Så kom besøget på Liseberg. Det er det bedste julemarked, man kan besøge. I år var der den store overraskelse, at der netop den dag, hvor vi besøgte det, var 10 års jubilæum. Dette betød, at det kun kostede 10 kroner (svenske) at komme ind + at der var 10% i de fleste boder, butikker og restauranter. Det var bestemt ikke noget, vi kunne brokke os over.

 

Astronauterne fra Rumfærgen Discovery.

Da vi var til premiere på julefilmen på Kunstmuseets mur (de havde også jubilæum i år - det var nemlig fem år siden, de startede den tradition), fik vi først en overraskelse i form af besætningen fra Rumfærgen Discovery. Svenskerne havde jo en landsmand med ved navn Christer Fuglsang.

 

Det syngende juletræ.

For sjette år i træk underholdte det levende juletræ.

Den første aften hørte og så vi Lodolakören.

Næste aften var det Härlanda kammarkör.

 

Luciapigerne i Nordstan, Gøteborg.

Luciabruden i midten var blevet kåret aftenen før, og var blevet kørt igennem Gøteborg i hestevogn.

 

Tilbage til galleri