Galleri 2012

 

Magasinets Keramik, Funäsdalen, Sverige

I juli måned besøgte jeg Åsa Cederbergs keramik og værksted, som ligger i Funäsdalen. Hun er fantastisk dygtig med ler, som det kan ses af disse billeder. Jeg fik da også købt en figur (ham til højre i billedet lige nedenunder), som allerede nu står og pryder min reol.

 

Juleloftet, Röros, Norge

I juli måned besøgte jeg også Röros i Norge, hvor jeg vidste, at der er en herlig lille julebutik, der hedder Juleloftet. Den ligger i gågaden, hvis du skulle komme forbi.

 

Jeg fik en hyggelig mail fra Lisbeth Løye Hejl fra Risskov, der havde været inde på min hjemmeside og brugt en af nisseopskrifterne. Hun lavede dog noget om på ham, og her er hendes resultat. Han hedder Niels, og jeg synes, at han er blevet rigtig sød.

 

 

Sidst i oktober valgte jeg at holde et lille minimarked her i min lejlighed for venner og bekendte. Jeg havde nemlig efterhånden så mange ting, så jeg ville prøve at slippe af med noget af det på denne måde. Jeg holdt markedet over en weekend, og jeg må nok sige, at det var en stor succes. Selvfølgelig var der meget arbejde forinden og bagefter, men da det både var sjovt og indbringende, gjorde det ikke noget.

 

Pynte op i mit hjem

Da det blev tid til at pynte op i mit hjem, havde jeg min veninde Pia til at hjælpe med at få alt op fra kælderen. I første omgang blev det sat ved min dør, og her er Pia med det hele. Hold da op, hvor har jeg egentlig meget. Der er vist ikke noget at sige til, at jeg bruger en hel dag på at pynte op.

 

Klitgaarden, Aalborg SV

Lørdag den 1. december blev årets julemarked på Klitgaarden afholdt. Der var igen mange mennesker, dog ikke helt så mange som året før. Men jeg fik i hvert fald et rimelig godt salg.

Klitgaarden er altid sådan et hyggeligt sted, da Marian og Michael, der har stedet, er så gode til at hygge og pynte op.

 

Focus Teater

I begyndelsen af december var Focus Teater i Aalborg med deres årlige juleforestilling for børn. Lise Henningsen og Jens Erik Placing spiller de to trolde Trunte og Trampe. I år var det 30. år i træk, at de var her. De havde Bjarne Buur med sig, og han spillede både julemand, troldmand og andre roller, så han skulle klæde om flere gange.

 

Gøteborg, Sverige

Atter i år skulle jeg til Gøteborg og se deres juleby. Når man er der, er det et stort "must" at komme på Liseberg. Deres julemarked er helt fantastisk, og et besøg værd.

Spøgelse på Liseberg?

Studer lige det næste billede noget nærmere. Jeg står med ryggen til en bygning, hvori det siges at spøge. Lige i det øjeblik, som jeg trykker på knappen på kameraet, opfatter jeg ligesom en hvid skygge, der kommer i vejen for mig. Jeg skynder mig selvfølgelig at kigge på billedet. Dette hvide ansigt??? kom ind på kameraet. Jeg tog et nyt billede fra samme position få sekunder senere, og der er billedet helt normalt. Hvad er det, som er blevet fotograferet? Tja, jeg ved det ikke, og så længe jeg ikke ved det, siger jeg, at det er et spøgelse, der ville tjekke temperaturen. Men da der var -9 grader, skyndte spøgelset sig ind igen.

 

Gøteborg, Sverige

Igen i om kunne man finde danske Kristina Lundbeck på Liseberg. Hun laver de herligste nisser, som du kan se af de følgende to billeder.

 

 

Gøteborg, Sverige

På "Avenuen" i Gøteborg ligger der en lille plads, hvor der altid sker et eller andet. I flere år har de bl.a. haft en lille skøjtebane hovedsageligt for børn. I år havde man valgt at lave et lille marked med udenlandske produkter i stedet. Det bedste var dog, at der, som altid, var et levende juletræ, der underholdt.

På det første billede ser man Lodola Kören (dem har jeg i øvrigt en CD med) og på det andet billedet er det en kvindekor.

 

Gøteborg, Sverige

I indkøbscentret Nordstan er der tit lidt underholdning ved juletid. Denne gang hørte vi nogle mindre børn, der spillede på violiner. Okay, hvis jeg skal være helt ærlig, så kræver de nok noget mere øvelse, men et sted skal de jo starte. Og hvem synes ikke, at det er sødt at se børn mindre børn optræde? Så skidt med at det måske ikke lød så godt.

 

Tilbage til Galleri