Galleri 2013

 

Lørdag den 23. november holdt vi et julemarked (for første gang) her i Bonderupgård, hvor jeg bor. Det var lidt af en succes, og det vil blive gentaget lørdag den 22. november 2014. Der var gratis kaffe, te, saftevand og småkager til alle gæster.

 

Årets juleforestilling fra Focus Teater var "Snemand på glatis", hvor Lise Henningsen (Truntemor), Jens Erik Placing (Truntefar) og Peter Hetsch (de andre roller). Her er et par stemningsbilleder.

 

Lørdag den 30. november var jeg så på marked på Danseskolen Klitgården. Her har jeg været med fra starten, og det er efterhånden blevet tradition for mig.

 

Ingen jul uden et besøg på Liseberg i Gøteborg. Her er et par stemningsbilleder.

Desværre regnede det en del, så isshowet var aflyst. Og det gjorde også, at der ikke var så mange mennesker. Men hvad så var der jo mere plads til os andre, og vejret kan vi nu engang ikke ændre på.

 

"Det Levende Juletræ" er ligeledes et besøg værd. Vi hørte og så Lodola Kören synge julesange. Dem har jeg hørt så mange gange før, og jeg har endda en Cd med dem.

 

Julemarkedet på Nordkraft her i Aalborg må siges at være lidt kedeligt. Det virker ikke rigtig, som om de arrangerede er særlig engageret. Det virker heller ikke, som om at folk kan finde vej dertil.

 

 

Til gengæld må man sige, at julemarkedet på Gammel Torv som altid var en succes. Her var der mange mennesker. Jeg synes dog desværre lige, at der var et lille men i år, og det var, at der var mange boder, hvor der ikke blev talt eller forstået dansk. Jeg ved fra et par ældre borgere, at de synes, at det virkede meget forkert på et dansk julemarked. Og jeg kan kun give dem ret.

Desværre blev min billeder ikke så gode, da mit kamera reagerer voldsomt på regn.

 

Mellem jul og nytår besøgte jeg "Den Gamle By" i Aarhus. Det er en hyggelig lille (gammel) by. Vejret var med os, dog måtte der meget gerne have ligget lidt sne, men ak det fik vi jo desværre ikke i julen i 2013.

Min mor Gitte, en god ven Jan og mig selv.

Hvem vil ikke gerne eje sådan en bil???

 

Tilbage til Galleri