Galleri 2020

 

Blokhus Lys har som altid deres juleafdeling åben. Den kan ses hele året, og den er altid et besøg værd. De har ikke bare et rum med juleting, men indtil flere rum.

Forretningen er stor, så udover deres juleafdelinger, er der masser af forskellige lys og ting til indbo. Her er det altid muligt at købe lidt ekstra til hjemmet, og skal man bruge specielle gaver, kan det sagtens findes her.

Derudover er der mulighed for børn og barnlige sjæle at støbe deres egne lys. I skal dog huske, at den slags sagtens kan tage en time eller mere, da lysene mellem dypningerne skal køles ned. Men så er der jo rig mulighed for at gå på opdagelse i den store forretning.

Så kommer I i nærheden af Blokhus eller rettere Hune, der ligger lige før Blokhus, så kig endelig ind. I bliver en oplevelse rigere.

 

Plantorama i Skalborg (Aalborg Syd) har som altid deres flotte juleudstilling fremme fra efterårsferien. Det er Aalborgs flotteste udstilling, og den er virkelig et besøg værd.

Os, der kommer i Plantorama hver eneste år, kan selvfølgelig sagtens genkende flere af deres ting. Men der er også altid noget nyt.

I år er der to forskellige ting, som børn kan prøve, bl.a. en karrusel. De er selvfølgelig gratis at prøve for børnene.

Derudover er der en anden ændring i år, som virkelig gør en forskel. Plantorama har i flere år haft en "ø", hvor man kan se en masse huse, hvor ting bevæger. I år har man valgt at bygge et tag henover det hele. På den måde kan man bedre se alle lysene i husene og udenfor husene. Det er lykkedes rigtig godt, som man kan se på de sidste billeder fra Plantorama.

 

Julen blev jo meget anderledes i år. Dette betyder også, at jeg ikke besøgte ret mange steder, og derved har jeg heller ikke ret mange billeder at lægge her i galleriet. Jeg besluttede mig dog for at tage en masse billeder af mit pyntede hjem, så I får dem i stedet.

Jeg starter med billeder fra min entre.

Så går turen ind i gangen.

.

Videre til mit soveværelse, hvor jeg går i seng med julemanden hver eneste aften

Køkkenet er også pyntet godt op.

Selv badeværelset er pyntet godt op.

Til sidst går vi ind i stuen.

Så lige et smut ud på altanen.

Mellem jul og nytår lavede jeg nogle nye nisser. Måske kan du genkende dem fra Disneys jul med Pluto, Chip og Chap.

 

 

Tilbage til Galleri