Galleri 2021

 

Et fast besøg, når jeg kommer til Hune, er altid Blokhus Lys. Her finder man alverdens ting udover lys. De har endda en fast juleafdeling, som er værd at besøge hele året rundt.

Hvis man er kreativ, er der mulighed for selv at lave sine julelys.

 

Når man så har besøgt Blokhus Lys, kan man køre videre gennem Hune, og så kommer man til Skulpturparken, der er i den grad lyser op. Er man til masser af flotte julelys, skal man endelig køre derind. Det er et helt fantastisk lysshow, som de har. Prøv bare at se disse billeder.

 

I begyndelsen af december var jeg i Gøteborg. På grund af Corona var der desværre nogle ting, der ikke kunne gennemføres. Liseberg, som er det vigtigste, var selvfølgelig åbent. Men her var der også taget højde for forsamlinger, så man skulle have købt billet over nettet hjemmefra, hvilket jeg selvfølgelig havde gjort. Derudover var korsang droppet, ligesom der heller ikke var isshow. Forhåbentlig vender det stærkt tilbage i 2022.

Det var i øvrigt sjovt at se alt den ægte sne, som hvilede på toppen af deres falske sne.

 

Aalborg Zoo startede med deres julelys for et par år siden, og de bliver bedre og bedre. Det er som om, at de får nye ideer hver gang lysene bliver sat op. Her er nogle billeder derfra.

 

Flere billeder på vej

Tilbage til Galleri