Julehygge

Oktober 2011

 

I år blev vores årlige julehyggedag først holdt i oktober. Det var faktisk lidt sent i forhold til det vi plejer. Men grunden var, at en af pigerne var så uheldig i sommeren at brække begge albuer, og hun skulle jo have tid til at hele. Det ville jo være en stor skam, hvis hun ikke kunne deltage eller i hvert fald være med til at lave nisser.

Pigerne kom som sædvanlig klokken 14, og hele formiddagen havde jeg lavet chokoladekugler, honninghjerter og forberedt aftensmaden. Det er jo rarest at lave så meget som muligt, inden man får gæster.

I år blev nedenstående nisse blandt andet lavet.

Igen kunne alle deltage, og vi havde en rigtig hyggelig dag. Der blev spist chokoladekugler og slik, og der var selvfølgelig masser af sodavand til at slukke tørsten.

Årets julefilm, der skulle nydes om aftenen sammen med risalamanden, var "Fred Claus", der er en rigtig sød film. Den handler ikke så meget om julemanden, men om julemandens broder Fred, der er noget jaloux på sin broder. Han ender dog med at blive rigtig god, og faktisk så redder han julen, idet han må rundt med julegaver juleaften.

Her er et par billeder, så du kan se alle pigerne i gang med at lave nisser.

Klokken 21.30 var dagen slut, og pigerne kørte hjem igen. Så var opvasken klar til mig. Jeg hader jo at gå i seng, hvis jeg ved, at køkkenet roder. Så hellere komme lidt senere i seng, og så vågne op til et pænt og rent køkken.

Til næste år (2012) vil vi muligvis få et nyt "medlem" af julegruppen. Det håber jeg virkelig, da det er en rigtig hyggelig dag med venner. Men som du kan regne ud, så kræver det jo altså, at man er en smule (eller meget) juletosset.

Tilbage til julehygge