Julehygge 2012

 

I år blev vores julehygge holdt i sensommeren. Jeg fandt et par store nisser frem, således, at vi kunne komme i det rigtige humør. Som altid havde jeg et udvalg af ting, som mine venner kunne lave. Men det store hit i år blev denne stjerne. Så der blev klippet og klistret. Især Helle gik nærmest amok med stjernerne, og hun fik lavet tre af slagsen.

I år var vi fem samlet + et lille spædbarn, der senere blev døbt Mille. Hun kunne af gode grunde ikke lave noget, da hun jo først skal lære at holde på en saks. Men hun var sød til at falde i søvn, så Tasja fik en chance for at lave noget.

Som altid havde jeg brugt formiddagen på at lave chokoladekugler og forberedt aftensmaden, som i år bestod af rissalat og forårsruller, der selvfølgelig var hjemmelavede. Chokoladekuglerne er simpelthen et "must". Jeg gad vide, hvordan reaktionen vil blive, hvis jeg et år besluttede mig for ikke at lave dem. Uha! Den tanke må jeg hellere kaste bort.

Vi fik hygget os om eftermiddagen med klipperi, sodavand, chokoladekugler og andet lækkeri. Det er lidt utroligt at tænke på, at det nok er omkring 25 år siden, at Ann Marie og jeg fik ideen til julehygge. Vi var ganske vist kun os to i de første mange år, men grundlaget for traditionen blev lagt.

Her er et par stemningsbilleder.

Efter aftensmaden skulle vi se julefilm og spise risalamande. Årets julefilm var "Mrs. Santa Claus", som er en musical med Angela Lansbury i hovedrollen som mrs. Santa Claus. Det er en dejlig, varm julefilm, som jeg virkelig kan anbefale.

 

Tilbage til Julehygge