Julehygge 2013

 

I år var vi seks "piger", der deltog i julehyggen. Jeg havde købt ind, således, at vi kunne lave kugler af papirgarn. Det var sjovt at lave, men noget klistret idet man bruger tapetklister, hvori man putter garnet. Herefter vikles det omkring en ballon. Flere af min generation kan måske huske, da vi var børn og skulle lave "bolde" med papmache.

Jeg vil lige nævne, at da boldene dagen efter var tørre, puttede jeg dem i poser og stillede dem i mit soveværelse. Om natten vågnede jeg op ved en underlig knirkende lyd. Jeg blev lidt forskrækket, fordi det lød så underligt. Men lige pludselig slog det mig, at det måske var de balloner indeni boldene, der var begyndt at løsne sig. Jeg satte posen ind i stuen, og så forsvandt lyden fra mit soveværelse. Ak ja, så lærte jeg det.

Da vi var godt i gang med at lave disse bolde, ringede det på døren. Her stod journalist Johan Isbrand fra Familie Journal og fotograf Lars Horn. Jeg har aftalt med Johan, at han godt måtte kigge forbi og se, hvad vi lavede. Jeg syntes, at det var fantastisk, at Johan havde taget toget fra København, og da han var færdig, kørte Lars ham tilbage til banegården, så han kunne tage toget hjem igen. Jeg ved godt, at det ikke tager helt så lang tid at køre fra Aalborg til København, som det tidligere har gjort, men alligevel at bruge en lørdag på dette, syntes jeg, og de andre piger også, var fantastisk.

Nu glæder vi os alle til at se, hvad Johan og Lars fik ud af besøget. Det skulle komme i Familie Journal i tiden op mod jul. Og alt andet lige så håber jeg, at de begge syntes, at det var lidt sjovt at møde sådan nogle "juletosser".

Da vi var færdige med vores julepynt og de lækkerier, der havde fundet vej til bordet, var det tid til aftensmad. I år fik vi burritos med kylling og salater. Og bagefter var det tid til julefilmen, som i år var "Beethoven's Christmas Adventure". Jeg tror, at de fleste mennesker har hørt om Beethoven - altså ikke komponisten med den dejlige store Sankt Bernhards hund.

Hele dagen blev sluttet af med en omgang risalamande, og i år fik Tasja mandelgaven.

Her er nogle stemningsbilleder.

 

Tilbage til julehygge