Julehygge 2017

 

Lørdag den 7. oktober var det tid til vores årlige julehyggedag. I år var jeg så heldig, at jeg fandt en dato, hvor alle kunne møde op, så vi var syv juletosser samlet. Det var, som altid, en rigtig hyggelig dag/aften. Vi startede med at sy et nissepar i filt, medens vi hørte julemusik. Som man kan se af nedenstående billeder, krævede det lidt koncentration fra tid til anden. Faktisk var de indimellem så koncentreret, at de helt glemte at spise julesmåkager og hjemmelavede chokolader.

På billederne kan I i øvrigt se Helle med sin nyeste julebluse. Jeg har både T-shirt med julemand og min juletrøje med figurer fra Peter Plys.

Da vi havde spist aftensmad, som dog ikke var typisk julemad, men snarere over i det indiske køkken, var det tid til at se julefilm. Det var "Alone for Christmas", hvor en dejlig hund må forsvare hjem og julegaver mod nogle meget uheldig indbrudstyve. Der var vist ingen tvivl om, at hundes IQ. var højere end tyvenes. Og det endda alle tyvenes IQ. tilsammen.

Bagefter skulle vi selvfølgelig have risalamande. Jeg ynder at lægge mange mandler i desserten, og så går man ellers på mandeljagt. I år vandt Eva, da hun samlede fire eller fem mandler. Jeg køber altid mandelgaven hos "Det Gamle Apotek" året før. Så har jeg nemlig glemt alt om, hvad der er i pakken. Og det er jo rart, hvis jeg selv skulle vinde mandeljagten.

 

 

Tilbage til Julehygge