Julehygge 2020

 

I oktober havde vi den årlige julehygge. Desværre var vi ikke fuldtallige (der var to, der måtte melde fra), men jeg håber, at vi bliver det igen i 2021. I år lavede vi den lille guirlande, som du kan se på billedet her. Der er tre nisser + fire flag. Den blev faktisk rigtig sød. Den var faktisk ikke svær at lave, og det lykkedes de fremmødte at lave den.

Som altid hyggede vi os med julemusik og julegodter, og efter middagen var det tid til at se en julefilm. Nå ja, det var egentlig ikke en rigtig julefilm i år. Som du nok ved, viser TV gerne filmen "Mary Poppins" i juledagene. Derfor havde jeg besluttet mig for, at i år skulle vi se den nye udgave af "Mary Poppins", som i min verden er lige så god som den oprindelige. I den oprindelige film er det Julie Andrews, der spiller Mary Poppins, og i denne nye udgave er det Emily Blunt. Det må have været svært for Emily Blunt at skulle overtage en så stor en rolle, men jeg synes altså, at hun gør det rigtig godt.

En skøn slutning på filmen er, at Dick van Dyke dukker op som bankmand. Han var også med i den oprindelige film, så det er en herre, der er godt oppe i årene. Faktisk var han 92 år, da han spillede rollen. Det skulle man ikke tro, da han både synger og danser.

Den aldrende Angela Lansbury dukker også op i en lille rolle til slut. Hun var på daværende tidspunkt 94 år gammel. Ak ja, for nogle mennesker er alder kun en lille ting, og det var tydeligt at se på disse to kunstnere.

Så kom risalamanden på bordet, og i år var det Eva, der løb med mandelgaven.

 

Tilbage til Julehygge