Andesalat med pærer

 

 

 

Ingredienser:

 

Grøn salat

2 pærer

1 stegt andebryst eller andelår

50 gram valnødder eller pekannødder

 

 

Dressing:

 

1 skalotteløg

1 tsk. dijonsennep

1 spsk. sherryvineddike eller 2 spsk. balsamico

3 spsk. olivenolie

Salt og peber

 

 

Tilbehør:

 

Brød

 

 

Start med dressingen. Pil skalotteløget og hak det meget fint. Rør det sammen med de øvrige ingredienser.

 

Skyl og slyng salaten. Skræl og udkern pærerne og skær dem i tynde skiver. Vend salat og pærer med dressingen og anret på to tallerkener.

 

Rist det stegte andebryst eller andelår på en pande med lidt andefedt eller olie, så det bliver varmt og sprødt. Tag det af panden og rist nu nødderne et par minutter. Riv eller skær kødet i strimler og anret på salaten sammen med nødderne.

 

Server med brød.

 

Tips:

 

Steg evt. pæreskiverne gyldne på en pande med lidt andefedt eller smør.

 

 

Tilbage til julemad og bagning