Andesalat med pærer
Ingredienser:
Grøn salat
2 pærer
1 stegt andebryst eller andelår
50 gram valnødder eller pekannødder
Dressing:
1 skalotteløg
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. sherryvineddike eller 2 spsk. balsamico
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør:
Brød
Start med dressingen. Pil skalotteløget og hak det meget fint. Rør det sammen med de øvrige ingredienser.
Skyl og slyng salaten. Skræl og udkern pærerne og skær dem i tynde skiver. Vend salat og pærer med dressingen og anret på to tallerkener.
Rist det stegte andebryst eller andelår på en pande med lidt andefedt eller olie, så det bliver varmt og sprødt. Tag det af panden og rist nu nødderne et par minutter. Riv eller skær kødet i strimler og anret på salaten sammen med nødderne.
Server med brød.
Tips:
Steg evt. pæreskiverne gyldne på en pande med lidt andefedt eller smør.