Finskbrød

 

 

Ingredienser:

 

75 gram margarine

½ vaniljestang

200 gram hvedemel

20 gram Atwel eller Perfect Fit

25 gram sukker

½ tsk. bagepulver

1 æg

 

Pynt:

 

20 gram hakkede hasselnødder

10 gram Perfect Fit

 

 

Margarinen røres blød. Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud. Hvedemel, vaniljekorn, Atwel, sukker og bagepulver blandes og røres i margarinen. Dejen samles med ægget. Dejen æltes godt sammen.

 

Pynt: hakkede hasselnødder og Perfect Fit blandes.

 

Dejen rulles ud til en pølse på ½ cm. Pølsen trykkes lidt flad og pensles med vand. Pynten drysses henover pølsen, der herefter skæres ud i 60 stykker á 5 cm lange stykker.

 

Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter.

 

 

Tilbage til julemad og bagning