Honningkage med smørcreme og chokolade
(lille bradepande ca. 22 x 16 cm eller i springform)
Ingredienser:
100 gram smør
1½ dl sukker
1 dl honning
1 æg
1 dl kærnemælk
4 dl hvedemel
1 bæger Dr. Oetker hakket appelsinskal
1 pose Dr. Oetker honningkagekrydderi
Smørcreme:
2 dl flormelis
½ dl kogende vand
175 gram blødt smør
Tilberedning:
Smelt smør, sukker og honning i en gryde og lad det køle lidt af. Rør æg, kærnemælk, hvedemel, honningkagekrydderi og hakket appelsinskal i blandingen og kom dejen i en lille smurt bradepande.
Bag kagen ca. 1 time ved 150 grader og lad den køle helt af inden den flækkes.
Rør smørcremen af flormelis, vand og smør til en smørbar creme. Læg cremen imellem kagebundene og pynt med ca. 100 gram smeltet chokolade.
Sæt kagen i køleskabet til cremen er stivnet.