Jule-Brownies

 

 

Ingredienser:

 

100 gram mørk chokolade

75 gram lys chokolade

175 gram mel

175 gram sukker

100 gram smør

½ tsk. bagepulver

2 æg

Lidt salt

Korn fra ½ vaniljestang

50 gram hakkede smuttede mandler

100 gram marcipan i små tern eller cocktailbær – alt efter smag

 

 

Smelt chokolade og smør over vandbad (i samme skål).

 

Pisk æg og sukker cremet og luftig, sammen med korn fra vaniljestang.

 

Rør derefter smør/chokolade i æggemassen. Kom alt i, sigt mel og bagepulver i dejen. Smut mandlerne, og hak dem, kom dem i. Skær marcipanen eller cocktailbær i små tern og kom også dem i dejen.

 

Kom dejen i en form af 20x20 cm og bag i midten af ovn ved 165 grader i 25 minutter.

 

Når den er afkølet, skæres den i tern.

 

Tip: smager bedst dagen efter den er lavet.

 

 

Tilbage til julemad og bagning