Kanelpandekager
Ingredienser:
150 gram mel
1 knsp salt
1 spsk. sukker
1½ skummetmælk
1 dl fløde
1 dl vand
3 æggehvider
½ tsk. kanel
Ca. 25 gram margarine til bagning
Æblemos:
250 gram syrlige æbler
2 spsk. vand
3-4 spsk. sukker
½-1 tsk. kanel
15 gram smør
1 spsk. sukker
Dejen røres sammen og bages til 8 pandekager.
Æblerne skrælles, skæres i både og kommes i en gryde med 2 spsk. vand. Koges til mos ved jævn varme på 6-8 minutter.
Æblemosen smages til med sukker og kanel og tilsættes smør.
Pandekagerne rulles om æblemosen og lægges i et ildfast fad. Drysses med sukker.
Gratineres i ovnen 5-7 minutter ved 225 grader.
Tips: pandekagerne og æblemosen kan tilberedes dagen i forvejen og lunes i ovnen.