Leverpostej

 

 

Ingredienser:

 

1125 gram svinelever

565 gram spæk

1 – 1½ tsk. peber

½ tsk. allehånde

8 tsk. salt

 

 

Afbagning:

 

190 gram margarine

300 gram mel

1,1 liter mælk

1 stort løg

 

 

Svinelever og spæk hakkes hver for sig.

 

Smelt margarinen og svits løgene let uden at de tager farve. Tilsæt mel og rør godt sammen. Tilsæt mælk lidt af gangen.

 

Krydderierne kommes i den færdige afbagning, derefter spækket, der varmes med, til det er næsten smeltet.

 

Leveren tilsættes, og røres godt sammen.

 

Kommes i aluforme. Så kan man fryse dem. Tage dem op af fryseren, og sætte dem i vandbad i ca. 1 time ved 195 grader varm ovn.

 

 

Tilbage til julemad og bagning