Myslismåkager

 

50 gram flydende margarine

25 gram brun farin

1 æg

100 gram mel

50 gram sødemiddel (Perfect Fit eller Atwel)

1 tsk. bagepulver

1/2 tsk. stødt kanel

1/4 tsk. stødt nelliker

30 gram mysli (ISIS)

30 gram rosiner

 

  1. Margarine og farin piskes godt. Ægget tilsættes.
  2. Mel, sødemiddel, bagepulver og krydderier blandes og hældes i, mens der piskes.
  3. Mysli og rosiner vendes i til sidst.
  4. Dejen sættes med 2 teskeer i valnøddestore toppe på en bageplade med bagepapir. De flyder lidt ud, så der skal være afstand imellem dem.
  5. Småkagerne bages ved 200 grader i 8-10 minutter.
  6. De afkøles på en bagerist.
  7. Opbevares i en lufttæt beholder.

 

Tilbage til julemad og bagning