Nisse Brownies

 

 

Ingredienser:

 

50 g Pomerans

150 gram smeltet smør

1½ dl kakao

4 æg

3 dl sukker

2½ mel

100 gram mørk chokolade, groft hakket

2 tsk. stødt kanel

1 tsk. stødt ingefær

½ tsk. bagepulver

1 tsk. vanillesukker

1 tsk. stødt allehånde

 

 

Chokoladeovertræk:

1 dl piskefløde

150 gram mørk chokolade, hakket

50 gram hasselnødder, hakket

 

 

Stil ovnen på 175 grader. Bland pomerans, smør og kakao i en skål. Pisk æg og sukker luftigt og hæld det i chokoladeblandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Hæld dejen i en melstrøet form (30 x 30 cm) og bag kagen i 20 minutter.

 

Chokoladeovertræk: kog fløden op og tilsæt chokolade og nødder. Rør indtil chokoladen er smeltet og massen er jævn og glat.

 

Køl kagen af inden chokolademassen smøres på. Skær kagen ud i små firkanter.

 

 

Tilbage til julemad og bagning