Nisse Brownies
Ingredienser:
50 g Pomerans
150 gram smeltet smør
1½ dl kakao
4 æg
3 dl sukker
2½ mel
100 gram mørk chokolade, groft hakket
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt ingefær
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1 tsk. stødt allehånde
Chokoladeovertræk:
1 dl piskefløde
150 gram mørk chokolade, hakket
50 gram hasselnødder, hakket
Stil ovnen på 175 grader. Bland pomerans, smør og kakao i en skål. Pisk æg og sukker luftigt og hæld det i chokoladeblandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Hæld dejen i en melstrøet form (30 x 30 cm) og bag kagen i 20 minutter.
Chokoladeovertræk: kog fløden op og tilsæt chokolade og nødder. Rør indtil chokoladen er smeltet og massen er jævn og glat.
Køl kagen af inden chokolademassen smøres på. Skær kagen ud i små firkanter.